DET FÅR DU

BRILLER, KONTAKTLINSER... ELLER EN KOMBINATION


Udover at foretage en god og grundig synsprøve, består en optikers primære opgave i at lytte til dine behov. Der findes forskellige løsninger til forskellige behov, og i de fleste tilfælde er der brug for en professionel og tryghedsgivende vejledning. Det er derfor min fornemmeste opgave at vejlede dig i valg af glas, stel og/eller kontaktlinser, således at du går ud ad døren og føler dig tryg ved dit valg, og at du har fået dækket dit behov bedst muligt.

Kontaktlinser

Som udgangspunkt kan alle bære kontaktlinser.

Kontaktlinser er under konstant udvikling, og i dag kan selv de "vanskeligste" øjne bære kontaktlinser. Sortimentet dækker et stadig større områder indenfor synskorrektioner, de er mere iltgennemtrængelige og komfortable, og de multifocale kontaktlinser, med indbygget læsefelt, overflødiggør læsebrillen.


Alle kontaktlinser findes som endagslinser, der kasseres når dagen er omme,  som 14 dages-, måneds- samt langtidslinser. Nogle linser kan benyttes som døgnlinser.


Når du køber kontaktlinser hos mig, er der altid en gratis prøveperiode med eventuel ombytning til anden type kontaktlinse. Hvis du har behov for det, oplærer jeg dig i brug af linser. Gratis kontrol efter aftale.


Ring eller kom forbi butikken, hvis du har spørgsmål eller for at bestille tid til en grundig, uforpligtende synsprøve.

Brillestel og -glas

Jeg holder mig løbende opdateret på, hvad der sker indenfor brillestel og solbrille moden. Mine leverandører er dygtige til at præsentere de seneste nyheder, og jeg forsøger at besøge brillemesser både i Danmark og i udlandet for at hente inspiration og nyheder. Det er vigtigt for mig at have et stort udvalg, så der er noget til enhver smag og pris.


Hos mig finder du både den seneste trend og det helt klassiske look indenfor brillestel både til voksne, teenageren og til børn.


I dag findes der mange typer brilleglas på markedet - også her hænger pris og kvalitet sammen. Jeg fører brilleglas indenfor et bredt sortiment - så vi finder det glas, der passer til dig og dit behov. 

Solbriller

Solbriller er blevet en vigtig spiller indenfor modeindustrien, og de er et meget vigtigt redskab til beskyttelse af vores øjne. I mit sortiment finder du solbriller med 100% solbeskyttelse - både med og uden styrke. 


Du kan oprette en brillekonto ved køb af nye briller. Kontoen løber i to år og er uden gebyr eller renter.

Ved køb af to par briller samtidig, får du altid 50% på brille nr. to.

(Denne rabat kan ikke kombineres med andre rabatter)

Synsprøve

Ved en synsprøve får du tjekket, om dit syn er optimalt, eller om du eventuelt har behov for briller. Hvis du allerede har briller, tjekker vi også, om den styrke dine briller har, fortsat passer til dine øjne.


Hvis du bruger kontaktlinser, er det vigtigt at få lavet en kontrol af dine øjne en gang om året. Det er vigtigt at dine kontaktlinser passer til dig og dine øjne.


Ring eller kom forbi butikken, hvis du har spørgsmål eller for at bestille tid til en grundig, uforpligtende synsprøve.